e-mobilitás

A Volkswagen az utazásba fektet

By július 7, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Volkswagen vezetősége úgy döntött tovább bővíti portfólióját és megvásárolta a Voya vállalat utazási platformját, mely kifejezetten vállalatok számára lett kialakítva.

Egyelőre a vállalt nem adott jelentést a Voya megvételének díjáról. A Voya egy digitális utazási asszisztens, mely lehetővé teszi az üzleti ügyben utazók számára, hogy könnyedén megtervezzék és lefoglalják utazásukat. Célközönsége kis- és középvállalkozások, amelyek átlagos éves utazási költsége 1 millió dollár. A Volkswagen igen nagy reményeket fűz a társasághoz, mely már 48 országban van jelen.

Ezen a héten derült ki az, hogy a zwickaui gyár lehet a Volkswagen Csoport első üzeme, ahol kizárólag elektromos modelleket szeretnének gyártani. 2019 novemberében már elkezdődött az akkumulátoros elektromos ID.3 sorozatgyártása, a szintén tisztán elektromos ID.4 gyártása remélhetőleg pedig idén nyáron fog beindulni. A tervek szerint 2021-ben már hat darab, külön az elektromos járművek számára fejlesztett MEB platformon alapuló Volkswagen, Audi és Seat fog az egységben készülni.

A Volkswagen vállalat részvényei ezen a héten 1,45%-ot emelkedtek. A Volkswagen egyike a legnagyobb autógyártó cégeknek a világon és a válallat folyamatosan képes megújulni, mind az elektromos autozás és mind a belső égésű autozás területén is, így továbbra is egy jó portfólió része lehet a jövőben is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!