e-mobilitás

Az Amazon ismét modernizálja a bevásárlást

By március 24, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A világ legnagyobb e-kereskedelmi vállalat nemrégiben tette közzé, hogy egy teljesen új projektet nyit és az online felület helyet a boltokban kívánja megoldani a vásárlók gondjait.

Jeff Bezos cégének új iránya az automatizált kasszák lehetnek. Az Amazon-nál elmondták, hogy a napokban több céggel és bevásárlóközponttal is felvették már a kapcsolatot, hogy a berendezéssel együtt még az idén bekerüljön a forgalomba. Az Amazon Go kassza nélküli üzletek közül az elsőt 2018 elején Seattle-ben nyitották meg, azóta pedig 26 új boltot nyílt Chicagóban, New Yorkban és San Franciscóban. A szakértők szerint az Amazon fejlesztése hatalmas jövő elé néz, mivel az USA-ban a kassza nélküli üzletág több, mint 50 milliárd dollárt fog érni pár éven belül.

Ezen felül a megnövekedett kereslet miatt a kiszállítási idő is a többszörösére nőtt az Amazon vásárlók számára mióta a koronavírus járvány tart. Az Amazon Prime tagok továbbra is 1-2 napon belül kapják meg a rendelésüket. A megnövekedett kereslet logisztikai kockázatot jelent a technológiai cégnek, próbálják elkerülni az ellátási lánc kimerülését, úgy, hogy a Kínában lévő üzemek továbbra is zárva tartanak.

Örülhettek a befektetők, hiszen az Amazon vállalat részvényei ezen a héten rekordszintű nyereséget 14,02%-os emelkedést könyvelhettek el a jelenlegi gazdasági helyzetben. A Covid-19 miatt az online vásárlás a cégnél előtérbe került és jelenleg a vállalat megfelelő szolgáltatást tud nyújtani a vásárlóknak, így a befektetőknek is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!