Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A UnitedHealth Group mindenre felkészült

By november 25, 2019 július 3rd, 2020 No Comments
A UnitedHealth Group Optum részlege megvásárolta a Vivify Health monitoring induló vállalkozást.

A Vivify a betegek távoli megfigyelési területével foglalkozik, vezeték nélküli megfigyeló rendszereket és egyéb technológiákat biztosítva a veszélyeztetett betegek állapotának nyomon követésére. Elméletileg az ilyen beavatkozások elősegítik a sürgősségi mentést, illetve az akut betegek sürgősségi kezelések számainak csökkentését, ami az egészségügy számára nagyon költséges. Ehelyett a távoli betegfelügyeleti vállalatok korábban is beavatkozhatnak, amikor a betegnek kevésbé költséges támogatásra van szüksége. Akár egy ápoló személyes látogatása helyett egy ilyen megoldás is gyorsabb és preventívebb lehet, mint az otthonában történő kezelés egy-egy betegnél.

Az ilyen  eszközök piaca nagy és hihetetlen mértékben növekszik, igen előnyös az olyan cégek számára, mint a UnitedHealth, amely bevétel szerint a világ legnagyobb egészségügyi szolgáltatója. Egy 2018. évi jelentés szerint a betegek távfelügyeleti rendszerének globális piaca 2023-ra több mint 30 milliárd dollárt érhet el. A UnitedHealth az elmúlt hónapokban igen sokat költött, hogy „begyűjtse” a Patientslikeme beteghálózati rendszert, valamint az Equian kifizetési üzletágát, illetve ez év júniusában a DaVita Medical Group felvásárlása is befejeződött 4,3 milliárd dolláros áron.

Az UnitedHealth Group biztosító részvény árfolyama ezen a héten 7,49%-ot menetelt, ami rekordszámnak számit.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!