Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Johnson&Johnson jó úton halad

By március 31, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
Johnson&Johnson tudományos főigazgatója, Dr. Paul Stoffels szerint a gyógyszeripari óriás hatalmas lépéseket tett a COVID-19 elleni oltás kifejlesztésében és klinikai tesztelésében.

 

Dr. Stoffels azt is elmondta, hogy a készítmény nagyszabású tesztelése, azaz már emberi alkalmazása valószínűleg idén novemberben elkezdődhet. A vállalat az Egyesült Államok egészségügyi szabályozóival hajlandó együttműködni. Így annak érdekében mindent megteszek a vállalatnál, hogy a vizsgálat megkezdése előtt befejezzék az összes előkészületi és jogi munkát. „Nagyon biztonságosnak és hatékonynak kell lennie az elkészült vakcinának és ezért van szükségünk egy kis időre a teszteléshez. Nagyon valószínűnek tartom, hogy pár hónapon belül más helyzetben leszünk, és valószínűleg meg tudjuk kezdeni az emberek oltását”–nyilatkozta Stoffels. Egyetért abban is, hogy a távolságtartás a legjobb óvintézkedések közé tartozik az emberek megbetegedésének megakadályozásában, illetve a karanténok betartása. Stoffels hozzátette, hogy az Egyesült Államokban és más országokban is az egészségügyi szakembereket kell megbíznunk azzal, hogy az összes oltást lebonyolítsák. Illetve nagyon kell majd arra figyelni, hogy ki is miként kapja meg elsőként a készítményt.

A hét közepén jelent meg a hír, hogy a Johnson&Johnson vállalat részvénye már önállóan elérhető a Partner Banknál. A vállalat részvényei ezen a héten 1,25%-ot korrigáltak. Viszont a cég hosszútávon jó lehet egy portfolióba, mivel a vállalat 1996–tól kezdve található meg a tőzsdén és egyedülálló a kozmetikai, a babaápolási és egészségügyi termékek fejlesztésében és értékesítésében.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!