Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Stryker speciális ágyakon dolgozik

By április 14, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
A Stryker bejelentette új, speciális sürgősségi ágyak fejlesztését, amely az egészségügyi szolgáltatóknak a hatékony ellátás érdekében gyors segítséget nyújt a COVID-19 járvány idején.

 

A sürgősségi ágy egy alacsony költségű megoldás, melyet minden egészségügyi központ megengedhet majd magának. Kialakítás szempontjából teljes mértékben megfelel az egészségügyi előírásoknak. Az ágyakat a vállalat jelenleg csak a COVID-19 világjárványban való felhasználásra szeretnék szánni, hogy támogassák az egészségügyi intézményekben a megnövekedett betegek számát. A Stryker aktívan törekszik az ágy elérhetővé tételére világszerte a piacon. „Az emberek jóléte mindig is a cégünk stratégiájának központjában állt és a COVID-19 ezt nem változtatta meg, sőt csak erősítette. Ez tovább erősítette küldetésünket, hogy javítsuk az egészségügyi ellátást. Arra koncentrálunk, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit, így most a betegek gondozására összpontosíthatunk”-nyilatkozta Brad Saar, a Stryker Orvosi Osztályának elnöke. A tervek alapján hetente 10.000 ágyat fog gyártani a vállalat.

A vállalat erre a hétvégére rendkívül magasan, 17,61%-os plusszal zárt. A Stryker a jövőben is vezető szeretne maradni az egészségügyi ágazatban és ehhez mindent meg is tesz. A Stryker dolgozói nemegyszer nyilatkoztak a napokban a BBC-nek, hogy méltán büszkék arra, hogy egy ilyen nagyvállalatnak lehetnek tagjai, ami ekkora fejlődést tett meg pár év alatt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!