Két piacvezető technológiai vállalat, a Siemens és a Bahl bejelentette, hogy további erőforrásokat fordítanak a vezeték nélküli töltők fejlesztésére.

A tervek szerint a két cég prioritásnak vette, hogy az elektromos járművek számára olyan töltési rendszert alakítson ki, mely vetekszik a hagyományos plug-in rendszerrel. A Siemens júniusban 25 millió dollárt fektetett be a vezeték nélküli töltés fejlesztésébe.

A Siemens részvényárfolyama ezen a héten 2,95%-ot emelkedett. A Siemens német ipari konglomerátum a héten közölte, hogy jelentős nettó veszteséget könyvelt el, mivel számolt a korábbi energiaipari egységénél folytatott jelentős költségeivel. Április és június között a Siemens 1,5 milliárd euró nettó veszteséget jelentett, miután a tavalyi év azonos időszakában 1,5 milliárd eurós nyereséget ért el. A Siemens negyedéves bevételei az előző évhez képest 11 százalékkal 17,9 milliárd euróra emelkedtek, és minden területen előrelépés történt.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!