A Scotiabank új terméke: a Scotia Smart Investor

A kanadai Scotiabank az Advice+-on keresztül indította el legújabb eszközét, egy olyan platformon, amely AI-alapú ajánlásokat és személyre szabott tanácsokat kínál az ügyfelek számára. Az AI-alapú, innovatív tanácsadó motorral rendelkező eszköz segít a felhasználóknak pénzügyi céljaik létrehozásában, tervezésében, figyelemmel kísérésében és frissítésében. Az ügyfelek közvetlenül hozzáférhetnek a Scotia Smart Investor szolgáltatáshoz mobilról és online is egyaránt. Emellett személyes szakértői tanácsokat is kapnak a fiókokban és virtuálisan is.

A Nova Bank of Scotia ezen a héten 1,09%-ot korrigált. Bank of Nova Scotia szeretné bővíteni amerikai hitelezési tevékenységét egy New York-i csapat felvételével, hogy elindítsa a strukturált hitelek üzletágát, amely egy 1 billió dolláros piacot céloz meg. A Scotiabank négy Wall Street-i vezetőt vett fel a párizsi székhelyű Natixis SA befektetési banktól, hogy kiépítsék az amerikai fedezett hitelkötelezettségek platformját. A csoport olyan értékpapírokat hoz létre intézményi ügyfelek számára, amelyek mögött hitelek, jellemzően nem befektetési besorolású adósságok állnak. 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá