A Zillow nehezebb évre számít

A Zillow részvényei további 2%-ot emelkedtek, miután a cég közölte, hogy a negyedik negyedéves bevétel és a korrigált nyereség meghaladta saját kilátásait és a Wall Street becsléseit. Rich Barton vezérigazgató viszont elmondta, hogy az iparág még nem jutott túl a nehezén. A lakáspiacra vonatkozó iparági előrejelzések idén a súlyos összeomlástól a puszta zuhanásig terjednek. Egy részvényesi levelében Mr. Barton azt írta, hogy a lakhatás megfizethetőségével kapcsolatos kihívások az új évben továbbra is központban maradnak, érintve a keresletet és a kínálatot. A Zillow 35%-os visszaesésre számít az iparágban az idei évet tekintve. 

A Zillow Group „A” részvényárfolyama ezen a héten 5,16%-ot emelkedett. Nem Dallas, hanem Charlotte az, amely a Zillow várakozásai szerint 2023-ban az ország legforróbb ingatlanpiaca lesz, de ez nem jelenti azt, hogy a város nem került a rangsorba. 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá