A McCormick új költségvetési terve

A McCormick bejelentette legújabb költségtervét, melynek célja, hogy 2023-ban 75 millió dollárt takarítson meg. Lawrence Kurzius, a McCormick vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalkozás „jelentős előrelépést tesz a folyamatban lévő észszerűsítő intézkedések terén”. Elmondta, hogy a cég önkéntes nyugdíjazási programot indít, melynek egy része „kötelező lesz mindenki számára”. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a cég több munkavállalót is elbocsáthat, viszont ennek pontos részleteit a cég még nem közölte. 

A McCormick részvényárfolyama ezen a héten 2,05%-ot emelkedett. A McCormick&Co. eladásai az utolsó negyedévben 2%-kal csökkentek, de változatlan devizanemben számolva 2%-kal nőttek az újabb árképzésnek köszönhetően, 9%-os árfolyam-emelkedés mellett. A cég vezérigazgatója Lawrence Kurzius elmondta, hogy a McCormick&Co. létszámleépítései illeszkednek a vállalat azon törekvéseibe, hogy 125 millió dollár éves költségmegtakarítást érjen el, amelynek célja a „profitrealizáció” növelése.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá