Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Amerika legnagyobb egészségbiztosítója, a UnitedHealth Group jobban figyel a betegeire

By augusztus 12, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
A UnitedHealth Group mélyebben belemerült az utóbbi időkben az olyan „kiegészítő” egészségügyi tervek, feladatok értékesítésébe, amelyek-több szakértő szerint-megkérdőjelezhetőek a fogyasztók és a befektetők számára.

Az év elején a Minnetonka székhelyű UnitedHealth Group megvásárolta a Tennessee székhelyű HealthMarkets Inc. nevű társaságot, amely kiegészítő biztosítási kötvényeket is értékesít, illetve amely tavaly körülbelül 850.000 embert foglalkoztatott. A vállalat úgy nyilatkozott, hogy egyre több fogyasztó gondolkozik a magán egészségügyi ellátásban, új egészségügyi életmódot szeretnének biztosítani a pácienseknek. Ennek köszönhetően ügyfeleik folyamatos ellátást igényelhetnek. Viszont egyesek nem engedhetik meg maguknak, hogy ezt kifizessék, de nekik a HelathMarkets Ins. cégtől átvett egészségügyi biztosítási rendszer tud szolgáltatásokat ajánlani. A fedezet általában közvetlenül a biztosítottaknak nyújt készpénz ellátást, nem pedig az orvosoknak nyújtja ezt hálapénz formájában. A UnitedHealth vállalat szerint a szövetségi adatok megmutatják ennek jogosultságát. Ugyanis az amerikai egészségügyi jelentésekből az derül ki, hogy a kórházi tartózkodás átlagos költsége, beleértve a mentőszállítást is, meghaladja a 11.000 dollárt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!