Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Becton Dickinson az USA-n belül és kívül is tevékenykedett

By augusztus 12, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
A Becton Dickinson 2019. évi harmadik negyedévi részvényenkénti nyeresége 3,08 dollár lett, amely meghaladja a Zacks Industry Ranks részvény szakértői becslését, hiszen ott 3,05 dollár körüli eredményt vártak.

A vizsgált negyedévben a vállalat 2,31 milliárd dolláros bevételt jelentett, amely 2,9%-kal lett magasabb az előző negyedévéhez képest. A teljesítmény növekedését a gyógyszeres kezelések, a gyógyszerellátás és a gyógyszerészeti rendszerek értékesítésének növekedése eredményezte. A másik nagy szegmens az élettani kutatások globális bevétele lett, hiszen 1,06 milliárd dollár nyereség származott ezen területről, amely 1,9%-kal alacsonyabb az előző év azonos időszakához nézve. Viszont ez a szám 5,4 %-kal magasabb az előző negyedévhez képest. A költségvetési harmadik negyedévben az Egyesült Államokban értékesített szolgáltatások bevételei 4,4%-kal javultak, 2,44 milliárd dollárra, az USA-n kívüli bevételek pedig 1,91 milliárd dollárt tettek ki, amely 1,6%-kal alacsonyabb az előző negyedévhez képest.

A Becton Dickinson vállalat részvényeinek értéke 11,38%-ot nőttek az elmúlt három hónap alatt, jelenleg a részvényt 223,65 euróért lehet megvásárolni.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!