A Novartis és az Artios Pharma a napokban új közös közreműködést jelentett be, hogy együttesen egy új rák ellenes terápiát legyenek képesek kifejleszteni. Az előzetes megállapodások alapján a Novartis 20 millió dollárt fizet a Pharma számára, hogy meg tudják kezdeni a közös munkálatokat. A terv központjában egy új DNS alapú kezelés áll, mely piaci értéke az elemzők szerint elérheti a milliárd dolláros nagyságrendet is. A Novartis összesen 1,3 milliárd dollárt szán a projektre, de ennek része az online marketing és a gyógyszer szállítása is.

A Novartis részvényárfolyama ezen a héten 0,04%-ot korrigált. A Novartis 12 hónapos mélypontja 77,04 dollár volt, 12 havi csúcsa 98,52 dolláron tartózkodott, jelenleg 87,55 dollárt fizetnek a befektetők egy részvényért. A Novartis AG kutat, fejleszt, gyárt és forgalmaz egészségügyi termékeket világszerte. A társaság két szegmensen keresztül működik, az Innovative Medicines és a Sandoz.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!