Telemedia részvénykosár

A Microsoft-nál nem mindennapi partneri kapcsolat alakult ki

By 2020.02.18. július 3rd, 2020 No Comments
A Microsoft már több éve küzd azzal, hogy átvegye a vezetést a Sony elleni videójátékkal kapcsolatos területen, mivel a technológia fejlődés következtében radikálisan nőtt a Playstation és a videojáték konzolok szekciójának piaci értéke.

Szám szerint csak az idei év végére már elérheti a piac értéke a 90 milliárd dollárt. A Microsoft viszont a sötétben tapogatózik az új konzol vonatkozásában, mivel annak beárazására csak a Sony Playstation bejelentése után sor fog kerülni. Addig is a vállalat próbálja minden téren meghódítani rajongóit, ezért egy teljesen új partneri kapcsolatot kötött, a Nike-val. A tervek szerint a vállalat egyedi Air Jordan féle Xbox One dizájnokkal fogja boldogítani a rajongót, melyet az új hétvégén megjelenő Air Jordan III Retro U cipő bemutatásával együttesen fognak megjelentetni. A Microsoft és a Nike együttesen fognak megjelenni az NBA All-Star hétvégi, chicago-i rendezvényén.

Ezen a héten jelent meg az a hír is, hogy a Microsoft május 12-én befejezi a Windows 10 operációs rendszer 1809 verziójának támogatását, ami a 2018-as nagy őszi frissítést takarja.

Ez azt jelenti, hogy a Windows 10 operációs rendszer 1809-es verziója a Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro for Education, Windows 10 Pro for Workstations termékeknél nem kap biztonsági javításokat. Tehát így gyakorlatilag teljesen kivezetik a 2018-as októberi csomagot, amit a Windows biztosított.

A Microsoft vállalat részvényárfolyama a héten 0,77%-ot, míg egy év alatt 79,29%-ot emelkedett.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!