A Meta ismét bírósági ügybe keveredett

A Meta-t ismételten 390 millió eurós pénzbírsággal sújtották az uniós adatszolgáltatási szabályok megsértése miatt. Az Ír Adatvédelmi Bizottság szerint a Meta adatgyűjtése a Facebookon és az Instagramon megjelenő hirdetésekhez törvénytelen volt. A Meta-nak, amely mindkét platformot birtokolja, három hónapja van arra, hogy módosítsa az adatok beszerzésének és felhasználásának módját a hirdetések célzásához. A Meta „csalódott” és fellebbezni kíván, hangsúlyozva, hogy a személyre szabott hirdetések egyáltalán nem sértik az adatgyűjtési törvényeket. 

A Meta Platform részvényárfolyama ezen a héten 8,85%-ot emelkedett. A Meta Platform jelentős beruházásokat hajt végre a hosszú távú, fenntartható növekedés biztosítása érdekében. A metaverseny-stratégia jelentős mértékben rontja a META pénzügyi helyzetét. A 350 milliárd dollár alatti piaci értékeléssel a META igazi vételnek számít.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá