Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A UnitedHealth Group több céggel is bővült.

By július 2, 2019 július 3rd, 2020 No Comments
UnitedHealth Group – A Kína és az USA közötti piaci háború szinte már minden piaci szektort érint, ideértve az egészségügyet. A PatientsLikeMe nevezetű amerikai vállalat főleg egészségügyi online alkalmazások fejlesztésével foglalkozik, egyetlen problémájuk, hogy a cég nagy részét kínai befektetők birtokolják.

Az amerikai elnök háborúja arra kényszerítette így a start-up céget, hogy felvásároltassa magát, így a PatientsLikeMe a United Health Group kezébe kerül még az idei évben. A UnitedHealth Group Inc. továbbá szert tett az Equian LLC egészségügyi finanszírozásokkal foglalkozó vállalatra 3,2 milliárd dollárért, illetve a máj betegségekre specializálódott DaVita Medical Group-ot is felvásárolta 4,3 milliárd dollár fejében. Bár a vállalat részvényeinek értéke 252 dollárról 243 dollárra estek a héten, a Zacks Investment Research elemzői szerint a vállalat idén júniusban 8%-kal fogja erősíteni bevételeit a tavalyi évhez képest, szám szerint 60 milliárd dolláros nettó jövedelem bejelentésére várnak a vállalattól.

A UnitedHealth Group egy diverzifikált egészségügyi vállalat, amely arra törekszik, hogy segítse az embereket abban, hogy egészségesebb életet éljenek, és segítsék az egészségügyi rendszer jobb működését mindenki számára. A UnitedHealth Group a termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja két külön platformon keresztül: az egyik a UnitedHealthcare, amely egészségügyi ellátást és ellátási szolgáltatásokat nyújt és másik az Optum, amely információs és technológia-alapú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt. Rendkívüli bejelentéseknek lehettünk tanúi ezen a héten, ugyanis konkrét változások voltak a cég vezetésében, ezek közé tartozik, hogy Dirk C. McMahon lett az Optum vezérigazgatója és így egyben a UnitedHealthcare vezérigazgatója is, míg s Daniel J. Schumacher kapta meg a UnitedHealthcare elnök-vezérigazgatója pozícióját.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!