A McDonald’s bővíti csapatát

Míg a legtöbb cég magasabb számú elbocsátásokat vezetett be, addig a világ legnagyobb gyorséttermi lánca bejelentette, hogy több országban is bővíti csapatát. A McDonald’s Taiwan most 900 főállású alkalmazottat vesz fel, akik 600 kiszolgáló személyzetből és 300 vezetőből állnak. A gyorséttermi lánc sajtóközleményében közölte, hogy főleg olyan fiatalok jelentkezését várják, akik nem rendelkeznek munkatapasztalattal, de szeretnék elkezdeni felnőtt életüket. Emellett viszont olyan kollégák toborzására is sor kerül, akik már jártasabbak a vendéglátás terén, és magasabb pozíciókat is el tudnak foglalni. 

A McDonald’s részvényárfolyama ezen a héten 0,2%-ot visszaesett, míg ebben az évben 12,15%-ot emelkedett. A McDonald’s átlagos brókeri ajánlása (ABR) jelenleg 1,80, egy 1-től 5-ig terjedő skálán (erős vétel és erős eladás), amelyet 23 brókercég tényleges ajánlásai (vétel, tartás, eladás stb.) alapján számoltak ki. Az 1,80-as ABR megközelítőleg az erős vétel és a vétel között van.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá