Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A United Health most az idősebbekre figyel

By április 28, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A United Health Group az AARP Alapítvánnyal kezdett együttműködést az idős amerikaiak támogatása érdekében a COVID-19 vészhelyzet során.

Az 5 millió dolláros partneri kapcsolat, amely országos szinten foglalkozik az időskorúak társadalmi elszigeteltségével és az élelmezés biztosításával, a UnitedHealth Group közel 70 millió dollárral segíti a COVID-19 elleni küzdelemet. A kutatások azt mutatják, hogy az időskorúakat, különösen az alacsony jövedelemmel rendelkezőket érinti leginkább a járvány okozta veszélyek. „A társadalmi elszigeteltség és az élelmezés biztosítása mindig is közvetlen hatással volt az idősek fizikai és mentális egészségére és a COVID-19 vészhelyzet csak tovább súlyosbította ezt a helyzetet”-mondta Brian Thompson, az UnitedHealthcare kormányzati programjának vezérigazgatója. „Az AARP Alapítvány régóta elkötelezett amellett, hogy foglalkozzon a kiszolgáltatott idős felnőttek igényeivel, és ezzel a partneri kapcsolattal hozzájárulhatunk annak biztosításához, hogy az időseknek alapvető támogatást tudjunk biztosítani szerte az országban.”

A United Health Group amerikai egészségbiztosító ezen a héten 0,13%-ot korrigált. Viszont kiváló befektetés, hiszen a vállalat mélypontja 2009 volt, akkor 12,17 euró volt a cég részvénye, de egy év múlva ez már 24 euró felett mozgott. Jelenleg a vállalat részvényei után 264,75 eurót kell fizetni.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!