GLOBAL HIGH YIELD BONDS

A Jaguár Land Rover a hidrogén üzemanyagcellák felé nyit.

By június 29, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Jaguar Land Rover a legújabb gyártó, amely bejelentette, hogy megkezdi a munkát hidrogénüzemű járműveken, és az első egy SUV lesz, az autoexpress.co.uk szerint.

A Zeus-projektnek nevezett hidrogén üzemanyagcellás jármű fejlesztése egy 90 millió dolláros állami finanszírozás keretében, az autóipar számára a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében. Míg sok gyártó már korábban kísérletezett a hidrogénnel, a Jaguár Land Rover legújabb erőfeszítései széles körű támogatást kapnak a magán- és az állami szektor részéről. A hidrogén üzemanyagcellás járművek fejlesztése a Zeus-projekt keretében egy kormány által finanszírozott program részét képezi, amelynek értéke 73,5 millió font, az autóipar számára a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében. A Jaguár Land Rover szorosan együttműködik az Egyesült Királyság számos társaságával, mint például a Delta Motorsport-tal, a Marelli Automotive Systems UK-val és az UKBIC-vel (az Egyesült Királyság akkumulátoros ipari központja).

A vállalat 2019-ben bocsájtotta ki a 2,2%-os fix kamatozású vállalati kötvényét. Ez a kötvény a 6,5%-os kamatozású, amely megtalálható a Global High Yield Bonds kötvénykosárban, amit a Partner Bank állított össze 10.000 eurónál nagyobb összeget elhelyezők számára.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!