Az Alphabet Inc. (Google) várhatóan számos szolgáltatás, köztük az Android frissítéseit mutatta be, ugyanis a vállalat szeretne nagyobb digitalizációval jelen lenni a világon az aktuális helyzet miatt.

A Google a keresés, a videokonferencia és más eszközök használatának növekedését tapasztalta az elmúlt évben, mivel a lezárások arra kényszerítették az embereket, hogy online vásároljanak és kommunikáljanak.

Az Alphabet Inc. részvényárfolyama 1,53%-ot erősödött. Az Alphabet részvényei az elmúlt hónapban 9,44%-kal növekedtek. Ez meghaladja a számítógépes és technológiai szektor 2,06%-os nyereségét és az S&P 500 index 0,12%-os veszteségét. A Google a technológia különböző területeire fektetett be, ideértve a mobiltelefonokat, a mesterséges intelligenciát, az önvezető autókat és az egészségtechnikát, kulcsfontosságú pénztermelő üzleti tevékenysége továbbra is az online reklámozás, amelyet a keresőiparban meglévő dominanciája vezérel.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!