A Gilead és a WHO közös projektbe kezdett

Az Egészségügyi Világszervezet és a Gilead Sciences új megállapodást írt alá 304.700 ampulla AmBisome adományozásáról, kiterjesztve korábbi megállapodásukat. A termék kifejezetten az aspergillózis kezelésére van fejlesztve. Az új, hároméves együttműködés (2023-2025), amely 11,3 millió USD-ra becsülhető, pénzügyi támogatást is tartalmaz, amely ellátást is biztosít a betegek számára. A Gilead elkötelezett, hogy a jövőben újabb gyógyszerekkel is támogassa a WHO terveit. 

A Gilead Sciences részvényárfolyama ezen a héten 1,13%-ot emelkedett. A Gilead Sciences Inc. egy olyan biofarmáciai vállalat, amely több mint három évtizede törekszik áttörések elérésére az orvostudományban, azzal a céllal, hogy minden ember számára egészségesebb világot teremtsen. A vállalat elkötelezett az életet veszélyeztető betegségek, köztük a HIV, a vírusos hepatitis és a rák megelőzésére és kezelésére szolgáló innovatív gyógyszerek fejlesztése mellett. A Gilead világszerte több mint 35 országban működik, központja a kaliforniai Foster Cityben található.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!