Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Coloplast pozitívan áll hozzá a jövőhöz.

By 2019.11.11. július 2nd, 2020 No Comments
A Coloplast orvostechnikai eszközgyártó további 60 millió dollárt fektetett be az Egyesült Államokban található laborjaikba, ahol egy nem ritka női betegség ellen fejlesztenek gyógyszerkészítményeket.

A Coloplast a keddi jelentésben számolt be ezen összegről, viszont itt derült az is ki, hogy a vállalat teljesítménye a vártnál nagyobb mértékben romlott az elmúlt negyedévhez képest. A dán társaság részvényei 5,4%-kal korrigáltak a koppenhágai kereskedelem alatt az utóbbi egy évben.

A legfrissebb jelentések és becslések alapján a Coloplast 2013 óta 5,65 milliárd korona (24 millió dollár) adósságot/büntetést halmozott fel, mely sok szakértő szerint nem engedhetné az ilyen jellegű beruházásokat. A Coloplast a kedd nyilatkozatában kijelentette, hogy „az ismert ügyek több mint 95%-át rendezték már és hogy az utóbbi évben ezen összeg nem gyarapodott. Az üzlet erőteljes növekedést és jövedelmezőséget mutat, ami jó kiindulópont ahhoz, hogy az üzleti beruházásainkat tovább fejlesszük, hogy hosszabb távon még eredményesen tudjunk dolgozni”.

A vállalat részvényei ezen a héten 2,4%-ot korrigáltak, viszont az elmúlt egy év alatt 27,16%-ot emelkedtek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!