e-mobilitás

Az Alibaba az orosz vásárlók felé nyit

By november 11, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
Az Alibaba Group és az orosz Pochta postahivatal elindította első közvetlen Kína–Oroszország közötti rakományszállító társaságát az oroszok által online vásárolt AliExpress áruk szállítására.

Az AliExpress Russia reméli, hogy 10 napra csökkenti a Kínából Oroszországba történő megrendelések szállításához szükséges időt. Oroszországnak gyorsan növekvő e-kereskedelmi piaca van, melynek éves forgalma meghaladja a 14 milliárd dollárt. Az Alibaba logisztikai szolgáltatója hét teherrepülőt bérel Oroszország Pochta és Aviastar-Tu repülőteréről, hogy naponta repüljenek Moszkva, Jekaterinburg és Krasnojarszk városaiba. Októberben az Mail.Ru orosz internetes társaság kijelentette, hogy közös vállalkozást kötött az Alipay-jel, az Alibaba csoport mobil fizetési ágával, az Oroszországi Közvetlen Befektetési Alappal és két másik orosz partnerrel, hogy megkönnyítsék az online vásárlások lebonyolítását.

A vállalat részvénye ezen a héten 7,04%-ot, míg az elmúlt egy hónap alatt 13,92%-ot menetelt az árfolyam.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!