Kopernikus részvénykosár

Magyarországra is elérkezett a Visa Prémium programja

By 2019.12.02. július 3rd, 2020 No Comments
A Visa hitelkártya-társaság bejelentette prémium programjának elindítását Magyarországon, amely számos előnyt kínál a Visa Gold, a Platinum és az Infinite kártyatulajdonosok számára-nyilatkozta a vállalat szóvivője a Budapest Business Journal számára.

A Visa Concierge szolgáltatás sokféle módon segíti az ügyfeleket. A prémium program tagjai információkat kérhetnek kulturális eseményekről, kérhetnek segítséget ajándékok vagy virágok küldésében és gondoskodhatnak éttermi, repülési, vonat- és szállodai foglalásáról. Az egészségügyi problémákkal rendelkező kártyatulajdonosoknak csak fel kell hívniuk a Visa Concierge ügyfélszolgálatát, hogy segítséget kapjanak.

A Visa és a Mastercard továbbra is leköveti egymás grafikonját.

Nagyon nagy emelkedést lehetett realizálni a kártyás fizetési szolgáltatók két legnagyobb vállalatánál ebben az évben. Ugyanakkor augusztus óta oldalazásban van a grafikon görbéje. Ráadásul egyre kisebb a hulláma ennek a range-nek, vagyis a trade-erek egy kitörési lehetőségre várnak. Mindkét cég árfolyamánál észrevehető az utóbbi napokban egy emelkedés, amivel olyan szintre jutott az ár, ami körülbelül két hónappal ezelőtt volt. Ez akár vételi jel is lehet, főleg, ha kilép az oldalazásból a grafikon görbéje.

A vállalat részvény árfolyama ezen a héten 3,12%-ot, míg az elmúlt 1 év alatt 36,65%-ot emelkedett a cég részvényeinek árfolyama.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!