A BYD egy brit hálózat létrehozására készül

A BYD egy brit hálózat létrehozására készül

Kína legsikeresebb elektromos autókat gyártó márkája, a BYD felfedte, hogy 2025 végéig egy 100 márkakereskedésből álló brit kiskereskedelmi hálózat létrehozását tervezi. A cég már hivatalossá tette a Lookers-szel és az LSH Auto-val kötött franchise-szerződéseit, és már sor került egy tárgyalásra is az Egyesült Királyság és Írország megyei vezetőjével, a Bono Ge-vel. A BYD azt is bejelentette, hogy az Atto 3 korai értékesítését bevezetési ajánlattal kívánja növelni. Az elektromosjármű-márka első 500 vásárlója Shell Recharge kártyát kap, amellyel az első 1000 mérföldön ingyenesen tankolhat a járműbe.

A BYD vállalat részvényárfolyama 11,22%-ot esett ezen a héten. A Wall Street legjobban figyelt piaci szorongásindexe hétvégére megugrott, és az index opciós volumene közel 4 éves csúcsra emelkedett, mivel az SVB Financial  azaz egy olya bank amely a fintechre és a bitcoinra is hagyatkozott, a cég növekvő válsága a részvényekre nehezedett. A következő évtizedben a BYD új haszongépjármű-modellek bevezetését tervezi olyan piacokon, mint Kína, Európa és Japán. Az ügyet ismerő személyek úgy vélik, hogy a vállalat 2025-ig több mint 20 milliárd dolláros költségvetést irányzott elő a haszongépjármű-üzletág számára, és a főbb kiadásokat kutatásra, termékfejlesztésre és a gyártási kapacitás bővítésére tervezi.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!