Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében  Mackó Zoltán tanácsadónk újabb ügyfelét kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról?

A Maczkó Zoltán, mint a befektetési tanácsadóm ajánlotta a Partner Bankot. Rajta keresztül kerültem kapcsolatba a bankkal.

A magyar szolgáltatókkal szemben miért választotta éppen a Partner Bankot?

Igazából teljesen a tanácsadómra bíztam a pénzügyeimet. A szüleim voltak inkább gazdasági emberek, én humán beállítottságú vagyok, ezért is hagyatkoztam inkább a befektetési tanácsadóra, hiszen ő a szakember. Én pedig maximálisan megbízom benne.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Nem tudom, igazából nem látom át a bank szolgáltatásait. Kitöltöttük a papírokat én aláírtam őket, ennél többet nem tudok a bank működéséről. Mivel én jól választok tanácsadót,akiben maximálisan meg tudok bízni, így ennél több nekem is kell.

Miben adott Önnek vagy az Ön cégének többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

Igazából nem tudom, mert nincs úgy igazán összehasonlítási alapom.

Mit gondol az utógondozás hasznosságáról?

A tanácsadóval maximálisan meg vagyok elégedve. A teljes bizalmamat élvezni, hiszen ez az ő szakmai területe, ő ért hozzá. Szerencsére jól működik a befektetésem is.

Hogy látja a Partner Bank költségei mennyire versenyképesek a jelen piaci körülmények között?

Nem tudom igazából.

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Még csak egy éve vagyunk a Partner Banknál. Eddig olyan hatalmas sikerek nem voltak, de az első befektetésemen volt már haszon ez biztos.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal? Miért ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

A Maczkó Zoltánt ajánlanám mindenképpen. Forduljanak hozzá bizalommal.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!