A Lion E-Mobility 2017-es szereplése jól indult, csaknem duplázott az árfolyam, azonban április közepéig jóformán a teljes emelkedést visszaadta egy nagyobb leszúrás során. Az utána következő fél évben a kékkel jelölt szimmetrikus háromszögben folytatódott az árfolyammozgás, ami alapvetően a fennálló bika trendet erősítette volna meg és jöhetett volna további tartós emelkedés.

A Lion E-Mobility Szeptember során kitört az alakzatból, itt jogos lehetett az optimizmus, azonban az emelkedés érdeklődés hiányában elmaradt, nem voltak vásárlók, átlagnál gyengébb volt a forgalom. Ezzel akár kijelölhetett volna egy tágasabb szimmetrikus háromszöget, azonban november elején inkább kiesett az alakzatból.

Az indikátorok alapján, rövidtávon indokolt volna egy emelkedő szakasz legalább a mozgóátlagok magasságáig, azonban nem kizárt, hogy a zölddel jelölt támaszon fog először megpihenni. Hogy mondjak még egy optimista kimenetelt, nem kizárt, hogy a háromszög átalakul zászlóvá, ami szintén bika jellegű alakzat, azonban ehhez illene legkésőbb 6,5 környékéről stabilan fordulni.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!