Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében Polgárné Szűcs Gabriella tanácsadónk ügyfelét kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról?

A befektetési tanácsadómtól, Polgárné Szűcs Gabriellától. Elég régen volt, körülbelül hét éve.

Hogy került kapcsolatba a Partner Bankkal?

A tanácsadóm keresett meg telefonon, korábban nem találkoztam vele. Először nem akartam ennek esélyt adni, mert egy kicsit bizalmatlan vagyok. Az az igazság, hogy pénzügyi tanácsadót én sosem szoktam keresni. Mindig ők kerestek engem. Végül szerződést kötöttünk. Kezdetben elég sűrűn lecsekkoltam. Sűrűbben ellenőriztem a dolgokat, de most már megbízom benne, ezért most már évente egyszer találkozunk.

A magyar szolgáltatókkal szemben miért választotta éppen a Partner Bankot?

Ha megbízom valakiben, akkor az ő tanácsait fogadom el. Több, mint 10 pénzintézetnél volt befektetésem. Megmondom őszintén, hogy a harminc tanácsadóból, csak kettő maradt. A harmincból Polgárné Szűcs Gabriella volt a legjobb, ezért a részvény típusú kötvényeket rábíztam, ő intézi.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Őszintén szólva én nem követem ezeket. Célirányosan használom a banki szolgáltatásokat. Megmondom őszintén, hogy a weboldalt sem szoktam nézegetni. Negyedévente egyszer szoktam ránézni az oldalukra. Arra figyelek inkább, amit a tanácsadó hölgy mond.

Miben adott Önnek vagy az Ön cégének többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

Egyrészt van euró és dollár alapú befektetési lehetőség is. Éppen ezeket használtam ki a Partner Banknál.  Másrészt szerettem volna egy külföldi bankhoz tartozni, tehát hiába volt pénzem több bankban is. Ezek a pénzintézetek mind magyar vagy közvetve magyarországi bankok voltak. Szerettem volna a pénzemet külföldi bankban tartani, de az nekem semmiképpen nem jó, nem életszerű, hogy emiatt rendszeresen külföldre utazzak, hogy ott intézzek el dolgokat. Sokkal egyszerűbb itthonról intézni ezeket a dolgokat és a Partner Bank erre jó volt. A forint az eléggé ingatag, ezért nem árt ha van euró és dollár alapú befektetése is az embernek.

Mit gondol az utógondozás hasznosságáról?

Ez nagyon fontos, mivel én magam nem akarok ezzel foglalkozni, mivel van más dolgom is. A Gabriella tényleg szól akkor, amikor hozzá kell nyúlni valamihez vagy átváltani, vagy más valamit vásárolni. Nekem ez a legfontosabb, mert én nem akarok ezzel foglalkozni, de természetesen az viszont nagyon fontos, hogy jó helyen legyen a pénzem. Amivel korábban foglalkoztam, azt már nem akarnám csinálni. Korábban ez jobban érdekelt, de már tudom, hogy jó kezekben van a pénzem. Persze ez mindig a puding próbája. Még az ilyen válságok esetében is, mint most ez a koronavírus járvány, vagy a korábbi gazdasági válság. Persze a tanácsadóval ezt igyekszünk kikerülni, és a Gabriellal ebben tényleg nagyon jó. Ő figyeli helyettem. Persze ezen ő is keres, de úgy tudom, hogy ő is szinte mindenbe befektet, amit nekem tanácsol. Ilyen formán mindig időben látja, hogy mikor kell valamit változtatni, úgyhogy én teljes egészében rábízom az egészet. A Gabriellával való folyamatos kommunikáció nélkül nem is létezne ez a bizalom. A másik 29 befektetési tanácsadó hibája részint ez volt. Nem tájékoztattak megfelelően. Volt azért köztük egy-két jó, de a Gabriella még tőlük is sokkal jobb.

Hogy látja a Partner Bank költségei mennyire versenyképesek a jelen piaci körülmények között?

Ezek elég jók, én úgy gondolom.

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Sikernek éltem meg, hogy a március válság kapcsán, amit a vírus okozott, igazából nem csökkent a Partner Banknál befektetett pénzem. Van egy másik befektetésem is, egy másik bankban, ott nagyot csökkent. A másik banknál elég sok pénzt elbuktam, mert nem szól idpben a hölgy, aki ott kezeli a pénzemet. A Partner Banknál viszont inkább nyertem, mint vesztettem. Gabriellának annyira sikerült kikerülnie ezt a március végi, április időszakot, hogy igazából még kicsivel több is lett a pénzem.

Hogy dolgozik együtt a tanácsadójával?

Korábban havonta találkoztunk, ez már nagyon régen volt. Most negyedévente találkozunk és akkor személyesen áttekintem, hogy hogyan állnak a részvényeim és megbeszélünk mindent ami fontos. Ezt tartom. Ilyenkor meg szoktam jelenni nála az irodájában és ott átbeszéljük a dolgokat. Mindent átbeszélünk. Telefonon azért gyakrabban szoktunk beszélni, e-maileket is rendszeresen kapok tőle.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal? Miért ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

Ajánlottam már másnak is Partner Bankot.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!