Kopernikus részvénykosár

A Visa vezetősége is a befektetői konferenciára készül?

By március 3, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Visa vállalata részt vesz a hamarosan rendezésre kerülő Befektetői Konferenciákon. Március 4-én Al Kelly elnök-vezérigazgató képviseli a Visa vállalatát a KBW Fintech Payments Konferencián New York-ban.

Március 5-én pedig Vasant Prabhu, alelnök és pénzügyi vezérigazgató lesz a képviselő az Evercore ISI Fourth Annual Payments&FinTec Innovator Forum-on, szintén New York-ban. A cég részvényeinek ára az utóbbi időben visszaesést produkál, ami a túlvettség miatt történhet, és egyelőre csak korrekciónak tűnik. Nem beszélve arról, hogy az utóbbi időszakban a Visa bevétele 13,96%-os eredménykiesést szenvedett el. Emellett az Accor és a Visa globális piaci megállapodást kötött. „A vállalat kötött partnerség és az innovatív, közösen márkázott bankkártya hatalmas lökést ad az Accor számára. Az új kezdeményezés páratlan előnyöket jelent tagjainknak, emellett tovább erősíti ALL hűségprogramunk sikerét: növeli a taglétszámot, és a tagok a számukra kínált élmények és ösztönzés révén könnyebben és gyakrabban kerülnek velünk kapcsolatba.

Az ALL kifejlesztése fontos mérföldkő a számunkra, és nagyon örülünk, hogy a Visa-ban megtaláltuk a tökéletes partnert, aki osztozik szenvedélyünkben, hogy jutalmakat és elismerést kínáljunk a mindennapokban”–nyilatkozta Sébastien Bazin, az Accor elnök-vezérigazgatója. A hűségprogram-tagok mindennapi fizetésekre tudják használni ALL Visa-kártyájukat, bárhol, ahol a Visa-kártyát elfogadják. Az Accor a kibocsátás során együttműködik a cég pénzügyi és banki partnereivel Európában, Észak- és Dél-Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában. A kártya a tagoknak a fogyasztói szokásokon alapuló testreszabott jutalomprogramot kínál, melynek keretében lehetőség van több hűségpontot szerezni, amikor a kártyát az Accor szállodákban tartózkodáskor vagy vásárláskor használják.

A vállalat részvénye ezen a héten 15,96%-ot korrigált, jelenleg 160,68 eurón tartózkodik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!