Érkezik a mesterséges intelligenciával készített Cola

A Coca-Cola a napokban hivatalosan is piacra dobta a Coca-Cola Y3000 Zero Sugar-t, amelyet a mesterséges intelligencia segítségével hozott létre. Egy sajtóközlemény szerint a Coca-Cola a rajongók globális inputjait és a mesterséges intelligenciával kapcsolatos meglátásait ötvözve úgy alakította ki az ízt, hogy mérlegelte, hogyan képzelik el a rajongók a jövőt. A Coca-Cola Y3000 korlátozott ideig az Egyesült Államokban, Kanadában, Kínában, Európában és Afrikában kerül értékesítésre. Emellett a cég bejelentette, hogy alternatív műanyagmentes palackja nemsokára hivatalosan is felkerülhet az áruházak polcaira. 

A Coca-Cola részvényárfolyama ezen a héten 0,67%-ot esett vissza. A The Coca-Cola Company tizenkét hitelminősítő cégtől „mérsékelt vételi” ajánlást kapott a Bloomberg Ratings jelentése szerint. A tizenkét elemző közül, akik a vállalatot figyelik, hárman tartásra, míg kilencen vételre adtak ajánlást. Továbbá ezen elemzők tizenkét havi átlagos árcélja 68,33 dollár.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá