Telemedia részvénykosár

Az Alibaba Kínának segít a koronavírus ellen

By április 7, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
A Jack Ma Alapítvány és az Alibaba Alapítvány március 19-én bejelentette 2 millió maszk, 150.000 darab teszt, 20.000 darab védőfelszerelés és 20.000 arcvédő maszk együttes adományozását Délkelet-Ázsia négy országának.

 

A koronavírus elleni erőfeszítések fokozása érdekében az alapítványok további 1,8 millió maszkot, 210.000 gyorsan elvégezhető tesztet és 36.000 darab védőruházatot, valamint szellőztetőket és hőmérőket adtak a kontinens további 10 országába. Ezek a készletek már a héten kocsira és repülőre pakolva megindultak több ország különböző területeire. Továbbá tény, hogy az ismeretek megosztása elengedhetetlen a mai globális egészségügyi válság leküzdéséhez, ennek keretében a múlt héten a Jack Ma Alapítvány és az Alibaba Alapítvány bejelentette a Covid-19 Megelőzési és Kezelési Kézikönyv kiadását, amely részletezi a Zhejiang Egyetem Orvostudományi Iskolájának munkatársai által megosztott kulcsfontosságú ismereteket és bevált gyakorlatokat a koronavírus kezelésében.

Az Alibaba vállalat részvényei ezen a héten 1,17%-ot emelkedtek. Egyre jobban látni, hogy az Alibaba megerősítette szerepét a gazdasági piacon, kiterjesztve kereskedelmi tevékenységét más, életmentő feladatokban, így hosszú távon a cég részvényei alkalmasak lehetnek befektetésre.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!