A Kellogg a vártnál jobb féléves teljesítményt követően megduplázta a reggeli gabonapelyhekre és rágcsálnivalókra vonatkozó organikus növekedési kilátásait. A Pringles chips tulajdonosa elmondta, hogy a július 2-ig tartó három hónapban az a snackek és a gabonafélék iránti kereslet vezette a nemzetközi piacokon.

Még a készlethiány és az infláció sem tartotta vissza a fogyasztói társadalmat a termékek vásárlásától. A második negyedévi árbevétel organikus alapon 12,2%-kal, 4 milliárd dollárra nőtt. A teljes eddigi évben az organikus növekedés 8,2%-os volt, 7,7 milliárd dolláros árbevétel mellett.

A vállalat részvényárfolyama a héten 1,56%-os mínuszban, míg ebben az évben 12,85%-os pluszban zárt. A Kellogg leányvállalata a „Plant Co.”, körülbelül 340 millió dollár nettó árbevétellel, egy vezető, nyereséges, tiszta növényi alapú élelmiszereket gyártó vállalat lehet, amelynek a MorningStar Farms márka lesz a főszereplője és jelentős lehetőséget kínál arra, hogy kihasználja az erős hosszú távú kategória kilátásokat az észak-amerikai penetrációba és a jövőbeli nemzetközi terjeszkedésbe történő további befektetések révén.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!