Uncategorized

Az Essilor termékeit egyre többen használják

By június 25, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
Az Essilor-nál a Luxxotika-val való összeolvadás óta jelentős összegeket folyatattak a kutatásokra és a piacelemzésekre. Jelenleg a Premium Eyewear Market részletes elemzést készít több cég számára, hogy jelentésével segítsen a piac jövőbeli alakulásában.

A jelentés a 2019-2025 közötti előrejelzéseket tartalmazza a piaci kulcsszereplőkről. Itt olvashatjuk el, hogy a jövőben az egyik legfontosabb gyártó lehet a Luxottica Group és az Essilor is. Ugyanis olyan globális fejlődést hoznak az európai napszemüvegek és látásjavító szemüvegek területén, ami kimagasló lehet a vásárlók számára. Valószínűsíthető, hogy a francia vállalat tovább tud terjeszkedni az Egyesült Arab Emírségben, Dél-Afrikában és Törökországban is.

Az Essilor törzstőkéje már meghaladja a 40 milliárd eurót. A cég termékpalettája közt megtalálható az Ormex, a Ray-Ben, az Oakley, a Transitions, Varilux, Essilor Airwear és a Crizal márkái. De a cég már régebben megvásárolta a Kodak-lenst is. A cég alkalmazottainak száma mára eléri 90000 főt. Várhatóan egy hónapon belül felvásárolja a Ralph Lauren, a Christian Dior, a Dolce&Gabbana, Bvlgari, a Michael Cors, a Prada és a Chanel szemüveg részlegét.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!