Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Ecolab az egyenlőségre épít

By 2019.11.18. július 2nd, 2020 No Comments
A New York-i Női Fórum 2019 egyik legjobb cégének ismerte el az Ecolab-ot, a vállalat nemek közötti egyenlőségért végzett munkája miatt.

„Elismerjük a nemek közötti sokszínűséggel foglalkozó testület stratégiai előnyeit és folyamatosan dolgozni fogunk egy sokoldalúbb és befogadóbb munkahely kialakításán”-mondta az Ecolab elnöke és vezérigazgatója, Jr. Douglas M. Baker. Hozzátette, „ha változatos perspektívákat és tapasztalatokat hozunk létre testületünkben és minden csapatunkban, akkor jobb döntéseket hozunk, amelyek nagyobb innovációt, erősebb teljesítményt és gyorsabb növekedést eredményeznek a jövőben.” A sokféleség fokozására az Ecolab igazgatósága irányítja a jövőben a társaság befogadási stratégiáját és negyedévente felülvizsgálja a sokszínűség előrehaladását. Ezenkívül a társaság Ügyvezető Tanácsa és más vezetői havonta felülvizsgálják az üzleti vállalkozások, funkcióik, piacok és régiók terén elért haladást, egyre nagyobb hangsúlyt helyezve a fejlesztések és a csapatok közötti elkötelezettség fokozására irányuló konkrét intézkedések meghozatalára.

Az Ecolab részvénye ezen a héten már meghaladta a 174 eurót, a héten 0,85%, míg ebben az évben 38,14%-ot emelkedett.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!