Kopernikus részvénykosár

Az AptarGroup teljesítménye ebben a negyedévben

By november 25, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
Az AptarGroup 2019 harmadik negyedévében kiigazított, 95 centes részvényenkénti eredményt ért el, mely meghaladja a szakérők 93 centes becslését.

A beszámoló alapján a társaság részvényenként 85 cent jövedelmet könyvelhetett el az előző negyedév 60 centjéhez képest. A teljes bevétel 5%-kal javult az előző év azonos időszakához képest, 701 millió dollárra a szeptember végi negyedévben. Az árbevétel növekedése és az akvizíciók mindegyike 4%-ot tett ki. A legtöbb szakértő az erős keresletet a gyógyszerellátás és az élelmiszer-elosztó megoldások jelentős fejlődésével indokolták.

A Beauty szegmens összes bevétele 4%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest, 328,2 millió dollárra. A kiigazított működési jövedelem a harmadik negyedévben 7,2%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest, 20,7 millió dollárra. Az egészségügyi szegmens összes bevétele 18,3%-kal ugrott az előző évhez képest, 269,2 millió dollárra. Az iparágban vezető gyógyszeradagoló eszközök széles körű igénye vezette e szegmens legfontosabb növekedését. A kiigazított működési jövedelem 11,2%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, 79,7 millió dollárra a harmadik negyedévben.

Az AptarGroup részvényárfolyama ezen a héten 1,36%-ot menetelt felfelé.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!