e-mobilitás

A BYD jövőbeli tervei

By november 25, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
A BYD jelentős megrendelést kapott Indiától. Az Eto Motors, az elektromos járműpark-üzemeltető kezdetben 50 darabot rendelt a T3 BYD transzporterekből.

2020 végére az Eto Motors a továbbiakban körülbelül 4000 három- és négykerekű elektromos járművet akar még beszerezni. A BYD Company gyárai felelnek az akkumulátorokért, a motorokért, a motorvezérlőkért és az erőátvitelért. Az ETO biztosítja az alvázat és a felfüggesztést. Műszaki adatok szempontjából mind a háromkerekű, mind a négykerekű változat 1,5 óra alatt éri el a teljes feltöltést egyenáramú töltőberendezéssel és mindkettő támogatja a szabványos AC töltőket. Töltés után mindkét modell akár 300 km-t is képes megtenni.

India mellett a vállalat az európai piacra is szeretne betörni teherautóival. Az első az európai vásárlók számára elérhető teherautó a T6 könnyű teherautó lenne, valamint a repülőterek, kikötők és elosztó központok vonatkozásában a tervezett teherautó, az Q1M Yard Tractor látná a felmerülő igényeket.

A BYD Electronic részvénye ezen a héten 2,8%-ot erősödött, így vállalat részvényei ismét eljutottak az 1,68 eurós árfolyamra.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!