A Korea IT News azt állította, hogy vagy elkezdik az elektromos járművek gyártását egy Georgia állambeli gyárban, amely a Hyundai Motor Group leányvállalatának, a Kia Motorsnak a tulajdonában van, vagy befektethetnek egy új létesítménybe az Amerikai Egyesült Államokban, amely akár 400.000 járművet is képes előállítani évente.

A jelentés megemlítette azt is, hogy az „Apple Car” „béta verziója” 2022-ben megjelenhet. A Reuters a múlt hónapban arról számolt be, hogy az „Apple Car” gyártása 2024 körül kezdődhet meg. Felmerült, hogy az Apple tárgyalásokat folytat a Hyundai-jal, először a múlt héten jelent meg, amelyek arra utalnak, hogy az Apple-nek van egy újabb fejlesztése, de most az autógyártóval együttműködve tervezi elektromos járművek gyártását és akkumulátorok fejlesztését a technológia és a szükséges gyártási lehetőségek magas költségei miatt. Bár az utóbbi napokban esett az Apple árfolyama, 1 hónapos intervallumban nézve 6,6%-os emelkedésről van szó.

Az Apple fejlesztési mellett figyel az eladási számokra, de ezen a héten részvényárfolyama 3,72%-ot korrigált. A Bloomberg jelentése szerint az Apple új továbbfejlesztett MacBook Pro-okat tervez még ebben az évben forgalmazni. A vállalat részvényei 3 év alatt 187,18%-ot emelkedtek. Amint a vállalat az első 5G iPhone-jaival egy jelentős frissítés korai szakaszába lép egyre több nagybefektető vásárolhatja meg a cég papírját. A Morgan Stanley legfrissebb jelentésében 19 kiváló befektetési alap körülbelül 670 millió dollárt fektetett be a technikai titánba.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!