Telemedia részvénykosár

Az Amazon nehezen kezeli a helyzetet

By április 7, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
A koronavírus járvány közepette az Amazon a hétvége felé kijelentette, hogy bővíti alkalmazottainak megfelelő ellenőrzését, illetve további biztonsági intézkedéseket vezet be.

 

A vállalat emellett, a kritikák ellenére, eltervezte 100.000 fő további munkavállaló felvételét az elosztóközpontokban. Az Amazon hatalmas nyomás alatt áll, a megnövekedett rendelés forgalom és a munkavállalók munkahelyi biztonsággal kapcsolatos panaszai miatt. Annak ellenére, hogy az Amazon minden támogatást biztosít a munkaerői számára, egyes cég alkalmazottak és kérelmezők úgy nyilatkoztak, hogy a vállalat stratégiája még így is kockázatos, és továbbra is aggódnak a zsúfolt bérleti események és képzések miatt. Az elmúlt hetekben több tucat Amazon létesítményt érintett a koronavírus és a végrehajtó központok többször is felszólították a vállalatot a mélytisztítások azonnali kivitelezésére. Legalább három helyszín alkalmazottai rendeztek demonstrációt ezen a héten, tiltakozva a vállalat azon döntése miatt, hogy a központokat nyitva tartják az üzleti élet számára.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 1,45%-ot emelkedett. Az Amazon vállalat azért is lehet a jövőben jó megoldás a befektetőknek, mivel a cég az online térben működik és akármilyen válságos helyzetben megfelelő szolgáltatást tud nyújtani a vásárlóknak, így a befektetőknek is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!