Kopernikus részvénykosár

A Visa várakozó állásponton

By március 31, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
A Visa új partnerséget jelentett be, amely erősíti a vállalat elkötelezettségét a nők gazdaságban való foglalkoztatottsága felé.

 

Az IFundWomen csatlakozik a Visahoz, hogy segítse a képzési források előállítását, hogy a női vállalkozókat támogassa projektjük fejlesztése érdekében. A világon több, mint 250 millió nő rendelkezik vállalkozással. A fejlődés sokkal gyorsabb, mint a férfiak esetében. Ezen felül a Visa csatlakozott azon vállalatok sorához, amelyek bejelentették, hogy bevételeit a koronavírus jelentősen befolyásolta és ezzel az összes eddigi pénzügyi előrejelzést megváltoztatták. A cég elmondta, hogy a külföldi kiadások drámai módon csökkentek. A növekedés várhatóan körülbelül 2,5–3,5 százalékponttal alacsonyabb lesz, mint a Visa által bejelentett év eleji tájékoztatóban elhangzott. A társaság vezetői azt nyilatkozták, hogy valószínűleg nem fognak előrejelzést készíteni a jövő negyedévekre vonatkozóan, amíg az áprilisi jövedelembecslés ki nem jön, mert semmi értelme most levegőbe beszélni. Ezen kívül a vállalatnál tudják, hogy a jelenleg tartó recesszió során a fogyasztók kevesebbet költenek, ami hátrányosan érinti a vállalatot, de azzal is tisztában vannak, hogy mihelyt a karanténok feloldásra kerülnek és az üzletek megnyílnak a Visa vállalatnál akár öt vagy hatszorosára emelkedhet meg a forgalom, ami hosszútávon nyereséget jelenthet.

A Visa részvényei ezen a héten az online kereskedelem megugrásának és a befektetői bizalom eheti jókedvének köszönhetően 2,37% pluszban zártak.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!