Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A United Health milliárdokat fektet be a korházakba

By 2020.05.04. október 1st, 2020 No Comments
Az UnitedHealth Group hétfőn bejelentette, hogy felgyorsítja kárrendezési folyamatait.

A Wall Street Journal szerint a UnitedHealth akciója jelentősen lerövidíti majd azt az időt, amely az egészségügyi szolgáltatóknak szükséges a kifizetések rendezése érdekében. A biztosítások kifizetése gyakran akár 30 napot is igénybe vehetnek, mely kritikus a jelenlegi koronavírus okozta gazdasági helyzet miatt. A társaság nyilatkozatában kijelentette, hogy az új intézkedések között szerepel néhány előzetes követelmény felfüggesztése és egy ideiglenes hitelesítési lépés, hogy megkönnyítsék a hálózaton kívüli szolgáltatók részvételét a programban. Ezen kívül a vállalat több milliárd dollárnyi készpénzt fog eljuttatni a kórházakhoz és az orvos csoportokhoz, segítve ezzel a megfelelő felkészültséget a COVID-19 járvány időszakában.

A UnitedHealth Group vállalat részvényei ezen a héten 0,7%-ot emelkedtek. Mint egészségbiztosító számtalan plusz szolgáltatást vezetett és szeretne bevezetni, hogy mind a járó betegek, mind a kórházi ellátást éves szinten akár pár száz dollárral bárki igénybe tudja venni.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá