A Tesla Model 3 megszerezte a Top Safety Pick+ besorolást az Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) intézménytől, viszont Elon Musk még mindig úgy gondolja, hogy van mit javítani, annak ellenére, hogy a Model X is hasonlóan szerepelt a törésteszteken.

A Twitteren közzétett bejegyzésében Musk megjegyezte, hogy a Tesla a maximális biztonsági pontszámok elérésére törekszik az IIHS tesztjein, beleértve az ügynökség összes alkategóriáját és az egyedi teszteket. Az IIHS Top Safety Pick+listájának részét képező járműveknek olyan kritikus teszteken kell „jó” pontszámot elérniük, mint a vezetőoldali biztonság, az első, az oldalsó, a tető szilárdsági tesztjei.

A Tesla részvénye ezen a héten 1,05%-ot emelkedett. A Tesla a Q2. negyedév időszakában új csúcsokat döntött, ebben a negyedévben a Tesla gyártó 201.250 járművet szállított le, szemben az előző negyedévi 184.800 és egy évvel ezelőtti 90.900 járművel. A Tesla ebben a hónapban megkezdte a késleltetett szállításokat a Model S Plaid, a luxusszedán megújult változatával.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!