Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Stryker bővíteni kényszerült

By február 11, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Stryker orvosi technológiai vállalat a múlt héten újabb megnyitó ünnepséget tartott az újonnan kibővített Flower Mound épületében.

A társaság a közelmúltban 6300 négyzetméter nagyságú, regionális székhelyét bővítette ki. A kibővített épület átadására pénteken került sor. A Stryker jelenleg a Flower Mound egyik legnagyobb munkáltatója, több mint 450 alkalmazottat foglalkoztat és az új kiegészítéssel kb. 250 további munkaerőt tudna hozzáadni a terület gazdaságához. A Stryker először 2005-ben költöztette a kommunikációs részlegét a Flower Mound-ba, majd 2017-ben át kellett költöznie egy nagyobb létesítménybe. A költözés után az Stryker további osztályokat nyitott meg új üzemeiben, mint például az ortopédia és pénzügy osztály.

Ezenkívül a cég igazgatósága bejelentette, hogy egy részvényre jutó, negyedéves osztalékot fizet ki, részvényenként 0,575 dollárt, amelyre 2020. április 30-án kerül sor. A Stryker a világ egyik vezető orvostechnikai vállalata, betegei ápolásán kívül és velük együtt arra törekszik, hogy javítsa az egészségügyi ellátást a világon. A cég innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál az ortopédia, orvosi és sebészeti, valamint neurológiai és gerincsebészeti szolgáltatások terén, amelyek elősegíthetik a betegek és a kórházi eredmények javítását.

A vállalat részvényei ezen a héten 2,59%-ot emelkedtek, így hétvégére 196,98 eurón zártak.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!