Kopernikus részvénykosár

A Stryker a New York-i Női Fórumtól kap elismerést a nemi paritás elismerése jeléül

By szeptember 16, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
Az elnök-vezérigazgató, Kevin Lobo a Stryker igazgatótanácsában lévő igazgatónők számát megduplázta (kettőről négyre).

Lobo elkötelezettsége a diverzitási szemlélet iránt a különböző iparágaknak és kultúráknak köszönhető, hiszen már sok helyen megfordult. A cél az, hogy mélyen meg kell érteni az értékek sokféleségét a szervezetben. A Stryker tervezi, hogy megszerezze a cég számára a testvérvállalatait, a Mobius Imaging-t és a Cardan Robotics-t, erre a műveletre 370 millió dollár készpénzt fizetne előre. További 130 millió dollár van az előkészítve az egyes fejlesztési és kereskedelmi mérföldkövek befejezése miatt.

A cég részvényének ára nehezen tud 220 dollár felé kerülni, de így is hatalmas emelkedésről van szó, hiszen két erős impulzus hatására már 40%-kal értékesebb az árfolyam most, mint év elején. A Stryker Corporation különleges sebészeti-és orvosi termékeket fejleszt, gyárt és forgalmaz és már 1983 óta a tőzsdén megtalálható. Piaci kapitalizációs tőkéje viszont meghaladja a 74,1 milliárd dollárt.

Jelenleg a Stryker részvény árfolyama 198 euró.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!