Telemedia részvénykosár

A SAP az óceánok tisztaságáért küzd

By március 17, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
Több amerikai jelentésből kiderült, hogy évente mintegy nyolcmillió tonna műanyag hulladék kerül az óceánba és ez a mennyiség egyre nagyobb ütemben növekszik.

Friss kutatások szerint az óceánban összegyűlt műanyag összmennyisége akár több milliószor magasabb lehet, mint azt korábban gondoltuk volna. Több vállalat, mint például a Coca-Cola vagy a Starbucks már részt vett ennek felszámolási kezdeményezéseiben, illetve rendezettek önkéntes programokat a hulladékok felszámolására is. A napokban a német informatikai vállalat, az SAP döntött úgy, hogy kiveszi részét a zöldebb jövő elérése érdekében. A világ tranzakcióinak 77%-a SAP rendszereken keresztül történik és több mint 430.000 vállalat használja szoftvereit. Ez hatalmas lehetőség a vállalat számára, hogy alternatív stratégiákat és megoldásokat biztosítson több ezer felhasználó számára a hatékonyabb hulladékkezelés érdekében.

Az SAP vállalat részvényárfolyama ezen a héten a megemelkedett részvényeladási számok miatt 13,91%-ot esett. Viszont a koronavírust követően is jelentős téma lesz a világon a környezet védelme, így az SAP szoftverei alternatív stratégiákat és megoldásokat tudnak majd biztosítani a hatékonyabb hulladékkezelés érdekében.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!