A Sanofi 2021. április 12-én jelentette be, hogy öt év alatt 400 millió eurót fektet be egy vakcinaközpont fejlesztésére Szingapúrban. A cég a Szingapúri Gazdasági Fejlesztési Testülettel (EDB) együttműködve alapítja meg az új gyárát, mely erősíteni szeretné az ázsiai régiót. Itt több, teljesen digitalizált gyártósort szeretne alkalmazni, ahol is három-négy vakcina egyidejű előállítására is lehetőség lenne. Ezenkívül a létesítmény képes lesz felhasználni több, különböző sejttípuson alapuló vakcina-gyártási technológiai platformot, egy adott vakcina előállításához. A tervek alapján az üzem 2021 végére lesz kész.

A Sanofi részvényárfolyama ezen a héten 0,15%-ot emelkedett. A Sanofi terápiás megoldásokat kínál világszerte. A Sanofi a múlt héten bejelentette a Kymab Group Ltd. felvásárlásának sikeres befejezését. A felvásárlás továbbra is a Sanofi vezető immunológiai jelenlétére épül, összhangban a vállalat stratégiájával, amely a kategóriájában legjobb kezelések elvégzését jelenti meghatározott területeken.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!