A Nio kiterjesztett együttműködési megállapodást jelentett be a kínai Hefei önkormányzattal, ahol az autógyártó székhelye található.

A meglévő együttműködés lehetővé teszi, hogy Nio és az önkormányzat közösen létrehozzanak egy világszínvonalú, intelligens elektromos jármű ipari campust. A Hefei Xinqiao Smart Electric Jármű Ipari Park elnevezésű ipari park főként az önvezető rendszerek fejlesztését fogja előnyben részesíteni. A Nio a maga részéről hosszú távon tervezi a park fejlesztését, csoportokat hoz létre K+F, gyártás, marketing és menedzsment területén is egyaránt. A Nio emellett az Nvidia támogatását is élvezi.

A vállalat részvény árfolyama ezen a héten 0,58%-ot korrigált. A Nio január 9-én négy kulcsfontosságú új terméket és technológiát jelentett be. Bejelentette az ET7-et (az első szedánt), egy 150 kWh-s akkumulátort, az akkumulátorcsere „2.0-s verzióját” és az autonóm vezetési technológiát. A Nio önvezető technológiája 33 érzékelővel, 11 nyolc megapixeles kamerával és egy rendkívül nagy hatótávolságú LiDAR (fényérzékelés és távolságmérés) egységgel rendelkezik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!