A NextEra Energy bejelentette, hogy a felső vezetés tagjai augusztus folyamán különböző befektetői találkozókon vesznek részt.

Terveik szerint többek között megvitatják a NextEra Energy és a NextEra Energy Partners hosszú távú növekedési ütemével kapcsolatos várakozásokat. A NextEra Energy Inc. egy akár 260 MW-os napelemparkot kíván építeni Arizonában, amely az egyik legnagyobb ilyen jellegű park lesz az amerikai államban. A projekt 600 millió dolláros (511,7 millió eurós) tőkebefektetést igényel. A naperőműpark építése várhatóan mintegy 18 hónapot vesz igénybe és mintegy 500 munkahelyet nyit meg. A projekt honlapja szerint a kereskedelmi működés már 2023 júniusában megkezdődhet.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 4,51%-ot emelkedett. A NextEra Energy Resources a több államban működő közüzemi vállalat megújuló energiaforrásokkal foglalkozó leányvállalata a második negyedév során 1840 MW megújuló és energiatárolási projektekkel bővítette hátralévő projektállományát.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!