Telemedia részvénykosár

A Microsoft új rendszere segítheti a szülőket

By 2020.08.03. október 1st, 2020 No Comments

A Microsoft a napokban jelentette be, hogy piacra dobja Microsoft Family Safety alkalmazást, mely egy szülők számára kialakított gyermekvédelemi applikáció. Az elemzések alapján hatalmas a kereslet a „képernyőidőt korlátozó” rendszerekre. A Microsoft új XBOX Series X konzolja szintén a rendszer része lehet. A Microsoft rövid interjúban elmondta, hogy az alkalmazás segítségével online lehet korlátozni az eszközök (telefon, PC, konzol) használatát.

A Microsoft vállalat részvényei ezen a héten 1,64%-ot emelkedtek. A Microsoft rekordévet zárt a pénzügyi évének negyedik, június végén záruló negyedévében, az elemzői várakozásokat is felülteljesítette. A Microsoft működési eredménye 13,4 milliárd dollárra emelkedett az eltelt időszakban, ami 8 százalékos növekedésnek felel meg év/év alapon. Már csak azért is jó lehetőség a cég részvényei, mert ezt az évet is magas, azaz 143 milliárd dolláros bevétellel zárta a cég, ami 14 százalékos növekedésnek felel meg a felhőhasználatának köszönhetően.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá