A Lucid saját kedvezményt vezet be

Az elektromos járműveket gyártó Lucid nem kapta meg a jogot, hogy alkalmazza járműveire az amerikai kormány új vásárlási adókedvezményét. A cég úgy döntött, hogy tesz valamit ez ügyben, mivel a 7.500 dolláros jóváírás jelentősen megnövelné a cég sikerét az EV piacon. A vállalat három legkeresettebb modellje, a Grand Touring Air szedán, a Touring modell és a Pure modell megkapja a saját adókedvezményét, 7500 dollár értékben, viszont csak limitált ideig. A cég úgy véli, hogy ez elegendő lesz arra, hogy felvegyék a versenyt a Tesla járműveivel. 

A Lucid Group részvényárfolyama ezen a héten 13,68%-ot esett. A Lucid Group meglehetősen kockázatos befektetés, tekintve a fundamentumokat. A vállalat első autója, a Lucid Air egy korszerű luxusszedán, amely kaliforniai ihletésű dizájnnal rendelkezik, és közepes méretű külső alapterület mellett teljes értékű luxus belső teret kínál. A Lucid Air Grand Touring az EPA hivatalos becslése szerint 516 mérföldes hatótávolsággal rendelkezik.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!