L’Oréal által bejelentésre került, hogy az állati szőrmék használatát ezentúl mellőzi a termékeiben.

A L’Oréal Group a világ legnagyobb kozmetikai és szépségápolási vállalata, globális portfóliójában jelenleg 36 márka található. A L’Oréal mellett 100 másik cég, például a Sephora, a NARS és a Morphe is betiltotta a borz hajkeféket. A keféket nem szükséges állatokon tesztelni, de maguk a sörték tenyésztett vagy leölt állatokból származnak. A L’Oréal állati szőrkefékkel kapcsolatos közelmúltbeli tilalma bizonyítja, hogy a kozmetikai és szépségipar jelentős előrelépést tett a vegán megközelítés felé.

A L’oreal amely az online kereskedelemben látja a jövőt Indonéziában is terjeszkedik. A L’oreal részvényárfolyama ezen a héten 2,64%-ot korrigált. A L’oreal eltökélt abban, hogy az Yves Saint Laurent kozmetikai termékcsaládját mind Indonéziában és a feltörekvő országokban is közkedveltté tegye. Ezért a 2020-ban megjelent terméke a Perso ára megfizethető lesz, csak 299 dollárért lehet megkapni azokat a kozmetikai termékeket, amely nem hiányozhat egyetlenegy nő otthonából sem. Ebben a termékben három folyékony rúzs is található és egy gombnyomással egy olyan egyedi rúzsszint hozhatnak létre, amely egyedülálló a piacon és minden nő álma. Ráadásul a terméket ecsettel is felviheti a felhasználó, mely ecset mágnessel csatlakozik a Perso oldalához.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá