GLOBAL HIGH YIELD BONDS

A Bombardier vállalatnál a koronavírus ellenére újításokat vezettek be.

By 2020.03.09. július 3rd, 2020 No Comments
A Bombardier szóvivője a napokban bejelentette, hogy bevezette a Gogo Avance L5 repülés közbeni csatlakoztatási rendszerét, mint korszerűsítési opciót.

Ezeket a rendszereket a régebbi Learjet üzleti repülőgépe észak-amerikai székhelyű üzemeltetői számára adták először oda. A 4G levegő-föld szolgáltatást úgy fejlesztették ki, hogy javítsák a Learjet-en utazók repülés közbeni élményét azáltal, hogy zökkenőmentes kapcsolatot biztosítsanak az USA kontinentális területén, valamint Kanada és Alaszka nagy részein. A szerkezet kifejezetten üzleti repülőgépek számára tervezett Avance L5 audio- és video streaming-et, valamint gyorsabb internetes szörfözést kínál, „a korábbi generációs technológiához képest jelentősen jobb felhasználói élmény érdekében”-tette hozzá egy nyilatkozatban a repülőgép gyártó szóvivője. A Gogo Avance L5 szerkezete 2019 óta opcionálisan elérhető az új 70/75-es modelleken, nyilatkozta a Bombardier és a fejlesztés alatt álló Learjet 75 Liberty-ben. Az átalakított ikerrepülőgép és LeraJet 70/75-ös modell csere jelenleg repülési tesztelés alatt áll a Bombardier amerikai wichitai létesítményében. Viszont várhatóan a második negyedévben ezek a repülőgépek is forgalomba kerülhetnek.

A Bombardier szerint az Avance L5 utólagos felszerelése bármelyik amerikai szervizközpontban elvégezhető, bár a frissítés árát nem hajlandó közzé tenni. „A Learjet repülőgépek híresek arról, hogy dinamikusak és stabilak. Ráadásul ez a fejlesztés biztosítja, hogy ügyfeleink rendelkezzenek a szükséges összeköttetésekkel ahhoz, hogy maximalizálják a levegőben töltött idejüket”-nyilatkozta ezt Michael Anckner, a Bombardier alelnöke

A Bombardier vállalat 2014-ben bocsátotta ki a 6%-os kötvényét, amely 2022-ben jár le. Majd 2015-ben ismét a befektetők felé fordult kötvénykibocsátással 7,5%-os kamatra, 2025-ös lejárattal. A részvényekhez hasonlóan természetesen itt is láthattunk korrekciót, de az csak 3-5%-os, hiszen a vállalat stabil lábakon áll.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá